Alle werkelijke leven is ontmoeting

(M. Buber)

Staan op de grens van mens-zijn en de verwachtingen van anderen en werk vraagt om leiderschap. Leiderschap nemen over jezelf. Wat kom je dan tegen? Welke vragen en twijfels roept dit op?  Hoe beweeg jij in dit veld en ken je je eigen waarom?

Je bent je bewust dat dit spanningsveld er ergens is. Je hebt een intrinsieke nieuwsgierigheid om dit bij jezelf te onderzoeken. En als je hier een concreet doel bij hebt neem dat gerust mee.

Je bent welkom met je vragen, met je zekerheden en je twijfels. Ik kan een eindje met je meelopen en helpen het speelveld waarin je je beweegt te gaan doorzien, jezelf andere vragen te stellen en frisse keuzes te maken. Uit eigen ervaring: dit biedt nieuwe mogelijkheden en vergroot je vermogen om jezelf en anderen te leiden. Mogelijkheden die we tijdens onze opleidingen en loopbaan over het algemeen niet aangeboden krijgen maar wel nodig hebben om mens te zijn in het speelveld van jouw leven.

    Wat andere zeggen …

    Je luisterde werkelijk naar me en met eenvoudige korte vragen hielp je mij, mijn vraag, mijn verhaal te herformuleren. Hierdoor kwam het in een ander perspectief te staan en werd ik duidelijker in wat ik wilde.

    Je opende mijn blikveld door het veld waarin ik stond visueel te maken. Het gaf me de mogelijkheid om te zien wat ik deed én wat ik te doen heb.

    Je hielp me met duiden van wat ik ergens al wist maar nog niet durfde in te zetten. Hierdoor kreeg ik meer bewegingsruimte en invloed.

    Mijn eigen ervaringen kregen nieuwe betekenis waardoor ik als mens en als leider betere keuzes ben gaan maken